Pjesme s prvog Tonkafesta odražnog u Ogulinu 2007. Snimci su nastali izvođenjem uživo, a ovi ovdje su snimljni u nižoj kvaliteti (bitrate), ipak dostatno da se procijeni pjesma. Za kvalitenije snimke možete se obratiti organizatoru.

{music}/media/Tonkafest 2007/{/music}

Posjetitelji Tonkafesta mogli su na ulazu uzeti letak o Udruzi koji sadrži sve važne informacije o Udruzi, razlozima pokretanja, ciljevima djevovanja, o Antoniji Turković te o svim bitnim kontakt brojevima i adresama na koje nas možete kontaktirati. Najveći trud u izradu letka uložila je Vedrana Sabljak. Letak ćemo dijeliti i na našim sljedećim akcijama te ga upotpuniti novim informacijama i važnim obavijestima o Udruzi. 

Najveći i najuspješniji projekt nove Udruge u gradu Ogulinu, festival duhovne glazbe Tonkafest 2007., održan je 20. svibnja u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Riječ je o događaju od velike važnosti za grad Ogulin što su naši sugrađani prepoznali napunivši kino dvoranu do posljednjeg mjesta. Organizator festivala je Udruga Oda prijateljstvu, suorganizator Pučko otvoreno učilište, a glavni pokrovitelj je Grad Ogulin. Medijski pokrovitelji bili su Radio Mrežnica i Radio Ogulin. Na početku Tonkafesta, kojeg je na visokoj razini vodila Sanja Drenšek, obratio se izvršni ravnatelj festivala Hrvoje Magdić koji je naglasio tri cilja ovog festivala:

  • pretvoriti Ogulin u centar duhovne glazbe ( više od sto mladih došlo je taj vikend u Ogulin, upoznalo ogulinski kraj i sudjelovalo na ovom lijepom susretu okupljenih oko Boga)
  • ostaviti trajno sjećanje na Antoniju Turković, čiji su prijatelji i organizatori ovog festivala, a koja nas je napustila prerano u 20 - toj godini života
  • pomoći novcem sakupljenim od ulaznica i priloga (ovaj put smo pomogli Marijani Anušić iz Plaškog sa 8 000 kuna)