Humanitarni koncert ogulinskih bendova – Ja još vjerujem dobrim ljudima – organizirali su u petak 9. prosinca u diskoteci Remix učenici i učenice 4. a razreda ogulinske Gimnazije i Udruga Oda prijateljstvu. Suorganizator je bio ZAMP, a medijski pokrovitelj Radio Ogulin.
              Drugu godinu zaredom organizirala se ovakva akcija s istim ciljem – pomaganje onima kojima je naša pomoć potrebna, a sav prihod od skupljenih ulaznica odlazi za liječenje Ivane, Gorana i Valentina. Ukupno se prodala 801 ulaznica čime je prikupljeno 16 020 kuna, a ostavljeno je i 281 kuna priloga i 50 eura pa je ukupno prikupljen iznos od ove akcije 16 301 kuna i 50 eura koji će biti podijeljeni na tri dijela i donirani spomenutim obiteljima. Odličan koncert odradili su članovi ogulinskih bendova: Speen, Alf, One Time Thing, Lančana reakcija, Džontra Volta i Harmony Band, a goste je zabavljao i gost iz Rijeke DeeJay KaLLi.

U subotu 26. studenoga 2011. godine održan je humanitarni koncert „Djeca djeci“. Još jednu uspješnu akciju organizirala je humanitarna Udruga Oda prijateljstvu.Suorganizator je ZAMP, a medijski pokrovitelj Radio Ogulin. Koncert je započeo u 19:00 sati a nastupili su: Dječji vrtić Josipdol, Klinci Ogulinci, KUD Klek Ogulin, KUD Sv. Juraj Zagorje, KUD Tounjčica, Ogulinske mažoretkinje, Osnovna škola „Ivana Brlić Mažuranić“, Osnovna škola Josipdol, Prva osnovna škola Ogulin i Udruga Radost.

Ogulin, 13.9.2011.

ČLANOVIMA UDRUGE ODA PRIJATELJSTVU

Udruga Oda prijateljstvu nastavlja s uspješnim i vrijednim radom te za jesen priprema nove aktivnosti. Ovaj dopis sastavili smo zbog želje da Vas upoznamo s dva prijedloga koja smo spremili za Vas, dragi članovi, koji vjerno posjećujete naše aktivnosti, svojim ulaznicama pomažete ili donirate na naš žiro-račun. Ovim putem Vas obavještavamo da smo od petog Tonkafesta donirali 7 000 kuna za liječenje sestara Petre i Marije i 7 000 kuna za liječenje još jedne djevojčice Petre. Nakon Tonkafesta, koji je svake godine sve bolji i uspješniji i pretvara se u jedan od najljepših festivala duhovne glazbe u Hrvatskoj, donirali smo još dva iznosa i pomogli još dvije obitelji – obitelj djevojčice Lorene s 3 000 kuna i obitelj djevojčice Katje s 5 000 kuna. U razdoblju od Tonkafesta do danas to je čak 22 000 doniranih kuna.

Osim napornog rada na projektima i akcijama tijekom godine nastojimo poraditi i na zbližavanju naših članova, druženju i širenju iskustava kroz zanimljive izlete i putovanja. Nakon jednodnevnog izleta na Plitvice i hodočašća u Rim, Poljsku i Lourdes nudimo Vam sljedeće prijedloge. Molimo Vas da ih dobro proučite i čim prije nam se prijavite ukoliko ste zainteresirani.

Jednodnevniizlet za članove Udruge prijatelje na otok Krk

Tamburaška Večer - Još Jedan Uspješan Humanitarni Koncert U Organizaciji Udruge "Oda Prijateljs
Dana 19.veljače u diskoteci Remix održan je humanitarni koncert "Tamburaška večer", koji je organizirala udruga "Oda prijateljstvu u suradnji sa ZAMP-om. U sklopu koncerta nastupili su tamburaški sastavi "Šokački cvit" iz Slavonskog Broda, "Garavuše" iz Kutjeva i "Bis" iz Ogulina.
Cijena ulaznice bila je 20,00 kuna, a sav prihod od ulaznica ide za liječenje dječaka Josipa (17), Šabana (2) i Gorana (24). Ukupno je sakupljeno 6.890,00 kn, a Udruga će još dodati novaca tako da svaki dječak dobije po 2500 kn.