Udruga Oda prijateljstvu i Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin organizirali su u subotu, 7. prosinca, prvi Zumbathon u Ogulinu! Riječ je o produženom treningu zumba i fitness programa koji ima humanitarnu svrhu. Ovim događajem Udruga Oda prijateljstvu zaokružila je niz akcija za djevojku Martinu i zaključila najuspješniju godinu od svoga postanka.

Od ulaznica i priloga prikupljeno je 2 910 kuna (98 ulaznica po cijeni od 20 kuna i dobrovoljni prilog u iznosu od 950 kuna) koje će se dodati iznosu prikupljenom proteklog vikenda na dječjem festivalu Jagor.

Prvi ogulinski Zumbathon bio je vrlo uspješan, a posjetitelji su mogli uživati u 90 minuta plesa i vježbe predvođeni licenciranim zumba trenerima. Ulaznicu posjetitelji mogu iskoristiti za tjedan dana besplatnog sudjelovanja u svim aktivnostima Društva za sportsku rekreaciju Ogulin. Na početku programa sve su pozdravili predsjednik Udruge Oda prijateljstvu Hrvoje Magdić i predsjednica Društva za sportsku rekreaciju Ogulin Maja Magdić Pešut.

Na humanitarnom Zumbathodnu nastupile su i plesne skupine iz Udruge za ples i rekreaciju River dance iz Karlovca te ogulinske mažoretkinje. Nakon Zumbathona organiziran je after Zumba party u caffe baru Stari grad!

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog događaja, kao i svima koji su svojim dolaskom (bez obzira jesu li plesali ili nisu) pomogli ovu humanitarnu akciju!