Večeras (19.5.2019.) se u prepunoj Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu održao 13. po redu festival duhovne glazbe Tonkafest, festival pomaganja, sjećanja na Antoniju Turković i promicanja popularne duhovne glazbe.
Publika je mogla čuti 11 novih autorskih pjesama te su svojim glasovima, u vrlo tijesnoj utrci, za pobjednicu izabrali Antonelu Rosandić i tamburaše KUD-a Tamburica i KUD-a Drežnik iz Starog Petrovog Sela i Nove Gradiške. Pobjednik prema mišljenju žirija je Antonio Tkalec koji se nalazi visoko na prvom mjestu po broju nagrada na Tonkafestu.
U stručnom žiriju bili su Sani Francetić (u ime organizatora Udruge Oda prijateljstvu), vlč.Marinko Miličević (u ime suorganizatora Gospićko-senjske biskupije), Dubravko Dragičević (u ime medijskog pokrovitelja Radio Ogulina), Anđelka Salopek, Kristina Kolić, Matija Sabljak i Slađan Bešlić te im zahvaljujemo na odlično odrađenom poslu. Zahvaljujemo i fra Miroslavu Petracu koji je ispunio revijalni dio festivala svojim pjesmama i svjedočenjem.
Ukupno se od ulaznica (300) i priloga prikupilo 13. 150 kuna za jednog dječaka iz Ogulina te zahvaljujemo svima koji su kupnjom ulaznice pomogli! Ogulin je još jednom pokazao veliko srce! Kroz program nas je vodila sjajna voditeljica Inka Salopek kojoj zahvaljujemo na izvrsno odrađenom poslu, a zahvaljujemo i učenicima 4.c razreda Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana koji su se, na inicijativu svog profesora Branka Rumenovića, uključili aktivno u organizaciju. Zahvaljujemo župniku Josipu Štefančiću na pomoći u organizaciji, kao i svim članovima Udruge Oda prijateljstvu koji su na bilo koji način dali svoj doprinos uspješnom Tonkafestu 2019. godine. U ime Grada Ogulina festivalu su prisustvovali zamjenici gradonačelnika Ogulina Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja.
Zahvaljujemo se i svim donatorima, pokroviteljima ili podupirateljima na pomoći:

Gospićko-senjska biskupija
Radio Ogulin
Obrt BOJE vlasnice Ana-Mary Špehar
Bjelin d.o.o.
Midax d.o.o.
Otok-Prodex d.o.o.
Turistička zajednica Grada Ogulina
Javni bilježnik Mirjana Brčić
Energoatest zaštita d.o.o.
Jole d.o.o.
Klek- Commerce d.o.o.
Veterinarska ambulanta d.o.o.
Restoran Gradina
Ogranak Matice hrvatska u Ogulinu
Ambulanta dentalne medicine dr. Marina Vukelja 
Privatna stomatološka ordinacija Paušić Vučinić
Cvjećarnica Diva
Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić
Športska zajednica Grada Ogulina
Hvala svima!
Vidimo se na Tonkafestu 2020.