Večeras (22.02.2019.) se u Gradskoj knjižnici i čitaonici održala izborna Skupština udruge na kojoj su jednoglasno prihvaćeni izvještaji predsjednika Hrvoja Magdića i blagajnice Vedrane Sabljak o radu u proteklom mandatnom razdoblju.
Predsjednik Hrvoje Magdić naglasio je kako je udruga u protekle četiri godine donirala 223.297 kuna ili ukupno u 12 godina postojanja 830.837 kuna. Pomoglo smo ukupno 83 obitelji. U protekle četiri godine organizirala su se 22 humanitarna projekta ili aktivnosti, a ukupno u 12 godina 79 projekata ili aktivnosti. Udruga je među najaktivnijim i najuspješnijim u gradu Ogulinu za što je i dobila javno priznanje Grada Ogulina 2017. godine.
Predsjednik Magdić najavio je i mnoge nove akcije i planove - 13.Tonkafest, 3. Jagor, akcija "Sto godina znanja za godinu humanosti" u suradnji s Gimnazijom, izlet za članove, koncert djevojačkog zbora Mozartine ( u suradnji s POU), predstava Neva Nevičica (u izvedbi Ex Vota) i drugo.
Na novi četverogodišnji mandat izabrani su isti članovi kao u prethodnom mandatu. Za predsjednik je izabran Hrvoje Magdić, zamjenici su mu Sani Francetić, Branko Rumenović i Branka Turković, tajnica je Manuela Mihaljević Sabljak, blagajnica Vedrana Sabljak, a članovi Anton Petrušić, Zlatko Turković, Slavica Perković i Anita Pavlić.


Zahvaljujemo svim članovima udruge na podršci i suradnji te ih pozivamo da nam se jave sa svojim idejama i prijedlozima u budućem radu!